O nama

Ukoliko želite najbolje za svoj dom onda je vaš izbor MTK Mont.

 

Zašto baš MTK Mont?

OD DRUGIH NAS IZDVAJA

Od drugih firmi nas izdvaja posvećenost svakom klijentu, poštovanje ugovorenih rokova i velika profesionalnost. Iako smo relativno mlada fimra, iza naših zaposlenih je višedecenijsko iskustvo u oblasti građevinarstva. MTK Mont nudi najpovoljnije uslove ugradnji ventilirajućih fasada u Srbiji i regionu. Za detaljnije informacije posetite našu kontakt stranu i pošaljite on line upit ili nas kontaktirajte na naše brojeve telefona.

MTK MONT SISTEM DOO

MTK Mont spada u vodeće kompanije u proizvodnju ventilirajućih fasada. Poslujemo u preko šest zemalja u inostranstvu. Osim na teritoriji Srbije i Crne Gore, poslujemo i u Makedoniji, Bosni i Hercegovini, Bugarske i drugih zemalja u regionu.

Od osnivanja firme poslujemo sa velikim ambicijama i trudimo se da stalno podižemo standarde u oblasti gradnje. Naš uspeh od osnivanja je očigledan, a likvidnost firme govori o ozbiljnosti s kojom poslujemo.

Osim o poštovanju standarda u oblasti gradnje, nastojimo da poštujemo i ekološke standrde gradnje.  Naša firma trenutno zapošljava više od 30 zaposlenih i nastojimo da u narednom periodu povećamo njihov broj.

Već u prvoj godini poslovanja stekli smo stalne partnere u vodećim firmama u oblasti građevinske industrije poput Fundermaxa, Wicona, Alumila i drugih.

U nadi da ćemo ostvariti uspešnu saradnju očekujemo vaš poziv.

Vaš MTK Mont

Pusti video zapis